Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už unavujete.Pokud se podíváte na Slovensko,tam po demonstracích odstoupil premiér Fico a ministr vnitra.Vitezny Směr obsadil funkci premiéra a ministra jinými lidmi a vláda ve stejném složení respektujících volby pokračovala dál.Co na tom nechápete?Tak to může jít i u nás.Proc ne? Protože Babiš si myslí,že stát je on.Komousi a koblihy Vám ten hystericky blábol jistě nakarmuji...

27 14
možnosti
MB

Jsa pilný poctivec - jsem si očetl Vaše blogy - Vybral jsem nosné perly, 1 blog = 1 duchovno, viz dole. OK, já píšu zřejmě z Bahenné Kavárny. Ve kterém Rudém koutku, tvoříte Vy? Vyjde Vám někdy - něco jiného, než-li klid na práci ? ... :-)

Příslušníci Pražského bahna (kavárna je příliš slušné slovo), Příslušník zákulisní kliky chce vládnout bez volebního mandátu, Pokrytectví většiny "západních" i našich politiků: odsuzují Rusko, Sklízíme plody, které NATO, Vadí mně pokrytectví "demokratických" politiků, kteří vyhlašují sankce vůči Rusku za "Krym", Rusko nemuselo cpát na Krym dotace ani týden a 96,8 % se vyslovilo pro spojení s Ruskem + Demonstranti proti vládě rozvracejí demokratický řád ...

15 1
možnosti
VH

No, Čechoslováci nedostali ani koblihy, a volili NF poměrem 99,98 %.

1 0
možnosti
JB

Oháníte se právním státem, ale vymýšlíte si nesmysly.

Vláda nemá povinnost vládnout. Reálně jenom omezeně, položit to můžou kdy chtějí.

Křiklouni na náměstí můžou chtít naprosto cokoli. Neexistuje zákon, který by jim zakazoval demonstrovat proti něčemu/za něco. Respektive ne ve vztahu k vládě.

Sto dní hájení se netýká demonstrací, opět výmysl. Navíc se oháníte zvyklostí, to je něco, čím si naše vláda a prezident vytřeli pozadí...

Žádná změna? Kdybyste chtěl, tak vám asi dojde, že třeba vrátného nebo uklízečky se demonstrace netýkají. A opět, demonstrovat můžu, za co chci.

Třeba se lidé domnívají, že něco příšerného se událo nebo se bojí, že se stane. Je mi líto, ale vy nejste objektivní posuzovat to, co lidem připadá příšerné. Sám jste napsal "nebo se stane něco příšerného", třeba Benešovou považují za "něco příšerného".

Kolem Babiše se událo ohledně Čapího hnízda a celkově jeho osoby dost na to, aby se to nepovažovalo za nic.

Babiš má stále imunitu, tudíž kdyby byl tisíckrát vinen, nejde ho odsoudit.

Třeba souhlasili s tím, aby se chudým bralo víc. Vy, takový demokrat přece nemůžete brát lidem právo na názor, nebo ne?

Ještě před pár odstavci byla litera zákona naprosto v pořádku a taktně jste pomlčel o ústavních zvyklostech. A dochází mi znaky, ale ohánět se právem a mít v tom tolik chyb a lží, to jako vážně?

16 6
možnosti
Foto

R81o63m24a93n 25K11o54z92e43l

13. 6. 2019 20:24

K té straně LIDEM bych ještě dodal, že její zakladatelka Peake před volbami slíbila, i podepsala, že politickou stranu nezmění. Pak to udělala ani ne po dvou letech. Že s někým takovým vládl Nečas a chtěla s nimi vládnout i Němcová, to vypovídá plně i o nich a voliči pak ODS zaslouženě potrestali, bohužel už zapomínají. Stejně tak o charakteru pana Melčáka plně vypovídá to, jak napadl zákon o předčasných volbách, že ho přece zvolili na 4 roky. Přitom v roce 1998 sám pro tento zákon hlasoval.

12 0
možnosti
VH

Takový podpis je neústavní, tedy nulitní (od samého začátku neplatný).

Poslanec má právo vybrat si parlamentní klub, založit (za stanovených podmínek) klub, či nebýt členem klubu. Ústavní právo. Proč ho poslancům upíráte?

Odpovím si sám: Protože jste podlehl lžím šéfů pslaneckých klubů, kteří potřebují poslance-ovce, kteří budou hlasovat podle jejich pokynů (a nikdy jinak).

3 3
možnosti
LW

Demokracie není o tom, že jednou za pár let hodíte lístek do volební urny a pak už musíte mlčet. K demokracii patří i to, že můžete svobodně vyjádřit nesouhlas, když třeba vítěz voleb dělá něco, co se Vám nelíbí. Právě pohrdání tímto právem je nedemokratické.

30 2
možnosti
Foto

Ano, demonstranti jsou revolucionáři.

1 1
možnosti
SN

:-)......Pane autore, dal jste si s tím práci, ale stojí to za to! Popsal jste to velmi přesně! Nejhorší je, že někteří z Vašich oponentů mají krátkou paměť a nebo mají ideologicky tak vymydlený mozek, že si nechtějí připustit realitu! Díky za pěkný článek! R^R^R^!!

18 15
možnosti
Foto

Ano pane Novák, ideologicky vymydlený mozek... to jste uhodil hřebíček na hlavičku...

11 8
možnosti
LB

Pane Liško, nejste autorem článku Demokracie není anarchie, který vyšel přesně před 30 lety - 14. června 1989 v Rudém právu? Obsah je téměř identický....

I tehdejší koryfejové totalitního režimu volali po klidu na práci..., který jim narušovaly podvratné živly.

22 12
možnosti
LB

Pane Nováku, i Vám se stýská po starém dobrém Ruďásku?

8 9
možnosti

Kdyby aspoň elit. Ale že by měli demokracii zachraňovat zrovna odborník na bramborové lupínky a děvče s diplomem z devítiletky ...:-)

7 3
možnosti
Foto

Teda vy jste se autore rozjel:-). Díky vám jsem se proti proudu času vrátil o několik desítek let zpět. Řvete tu jako Urválek.

12 11
možnosti
ZD

Slaboduché, komentovat podobně jiný názor.

6 2
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1261x
66 let, absolvent fakulty řízení VŠE v Praze, analytik. Znalec veřejné dopravy, zvl. letecké a železniční, politické geografie a příbuzné obory.

Seznam rubrik