Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

Taky jsem si v mládí myslel, že mám vždycky pravdu. Teď už jsem mnohdy na pochybách. Ale jak vidím, třeba zde, v diskuzi, některým ta neomylnost vydržela :-) Tak jen houšť, jak říkal tatínek.

3 1
možnosti
ZK

Pane Bárta Vy unavuje víc, daleko víc..................

1 0
možnosti
Foto

Poprvé jsem si vás rozklikl a křičím: zůstaňte! Zde na blogu. Až mi bude smutno, tak si vás budu znovu a znovu číst a vždycky mi pozvednete náladu. Podobný výtvor je třeba číst zas a znova, aby člověk věděl, kam lze až dospět...;-D

9 3
možnosti
AL

Přesně to samé si říkám o vašich výtvorech, (a nejsem jediný) občane Vodvářko. :)

Akorát vám to nepíšu v diskuzi tak stupidně neomaleně.

:-)

6 8
možnosti
AR

Rv To je napsán pěkný blaf;-D;-D

7 3
možnosti
Foto

Já vnímám jako křiklouna Vás. A udělal byste něco i pro sebe, kdybyste nepředstiral, že víte, kdo kdy k čemu mlčel.

17 3
možnosti
VH

Uvědomil jste si, že Vás někdo svým vytrvalým lhaním zneužívá. Přemýšlel jste, komu slouží ty Vaše nesmysly, popírající principy demokracie? Kdo tahá za nitky?

Ano. Vláda má důvěru poslanců sledujících své vlastní zájmy. To ovšem neznamená, že musím (i kdybych byl jediný, ale tím zdaleka nejsem) souhlasit s tím jak vládne. Jak mizerně vládne, rozdávající chléb a hry a o nic jiného se nestarající. Zejména ne o budoucnost. A mám právo dát svůj nesouhlas zákonným způsobem najevo. Jednou ze zákonných možností je demonstrace. Jakým právem mně chcete tuto možnost odebrat (dokonce se podle odvolávajíc na demokracii!!)?!

Ano, lidé před volbami věděli o panu Babišovi mnohé. Přesto ho cca 18 % oprávněných voličů, zřejmě s morálkou na štíru, volilo. Pouhých 18 %, pane Liško. Toho jste si nevšiml? A ze současné koalice ho zajisté nevolili voliči ČSSD - heslo této upadající strany bylo s trestně stíhaným ne ve společné vládě. Ptám se Vás, který tak rád uvažujete o legalitě, zda jsou hlasy poslanců ČSSD pro AB tak úplně legální.

Ano, vláda vládne právem. A jiní právem demonstrují. Právem, daným jim zákonem i právem obavy o tento stát, o jeho budoucnost.

O budoucnost hospodářskou, i morální.

13 6
možnosti
Foto

Zkrátka demonstranti jsou lepšolidé.

4 5
možnosti
VH

Jak může někdo lhát, že Topolánkova vláda nevzešla ze svobodných voleb?! Tato vláda dostala důvěru nadpoloviční většiny poslanců. Těch poslanců, kteří mají jednat podle svého vědomí a svědomí (nikoliv tedy podle diktátu sekretariátů stran a vedení klubů). Ta vláda byla (z důvodů, které uvádíte pro legalitu současné vlády) samozřejmě legální! Bože, jak Vy si protiřečíte.

Jak může někdo napsat prolhanou větu "Demonstrace proti vládě jsou zcela legitimním prostředkem v diktaturách.". V diktaturách jsou šmahem demonstrace (kromě těch diktaturou organizovaných) zakázány. Nebo máte dojem, že se svobodně demonstrovalo na Palachovy dny v komunistické totalitě?

Naopak: Demonstrace jsou výsostným právem právě v demokracii. Výsostným právem každého. Ne jen těch, kteří sdílejí zrovna Váš názor.

Jak někdo může vyslovit takovou blbost, že demonstrace ničí demokracii. To by dávno (soudě podle intenzity demonstrací) neexistovala demokracie zejména ve Francii, Německu, Řecku či USA, ale samozřejmě i v ostatních státech, považovaných standardně za etalony demokracie.

20 3
možnosti
Foto

K té Topolánkově vládě mne napadá - když Topolánek označil pány Melčáka a Pohanku za odvážné poslance a skutečné sociální demokraty, tak proč označoval Tlustého za zrádce, který musí odejít? Proč to nebyl skutečný občanský demokrat a odvážný poslanec? Nebo proč Topolánek nařkl poslance Hovorku, že nepochopil koaliční smlouvu a měl by složit poslanecký mandát a kandidovat za někoho jiného? Všichni přece hlasovali podle vlastního vědomí a svědomí.

4 0
možnosti
JJ

J25a74n 86J29a40n69u12š96k81a

13. 6. 2019 22:16

Jo to by bylo moc prima kdyby se smerovalo k anarchii (system vlady bez donucovacu prostredku). Bohuzel lidstvo jeste nedospelo k tomu ze jakakoliv vlada jednech nad druhyma vynucovana silou je nepripustna.

ne tihle "demostranti" nebojuji za anarchii

2 4
možnosti
Foto

Pane autore, když tak kritizujete všechny kolem sebe za to, co dělali v době před deseti lety, tak se ptám: co jste dělal vy? Když je vám tak jasné, jaké nepravosti se tu děly, kolikrát jste splnil svou občanskou povinnost neboli kolik jste podal trestních oznámení? Jenom vykřikujete a plivete na lidi, kteří si už současné pohrdání mocných všemi ostatními nechtějí nechat líbit.Rv

15 7
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1261x
66 let, absolvent fakulty řízení VŠE v Praze, analytik. Znalec veřejné dopravy, zvl. letecké a železniční, politické geografie a příbuzné obory.

Seznam rubrik