Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

Je to vůbec možné, že může mít článek při tolika přečtení tak vysokou karmu? :-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: Petr Liška| čtvrtek 13.6.2019 19:27 | karma článku: 40.02 | přečteno: 1344x

---------------------

Gratuluji !! Co by za to někteří blogeři dali, aby s nimi tolik čtenářů souhlasilo.

A jedna zasloužená karma k tomu.

:-)R^

5 4
možnosti
LV

Otázka je, kdo na ta tlačítka kliká. Jestli čtenář nebo robot.

3 1
možnosti
JF

Tudíž směřuji k totalitním systému, ze kterého jsme utekli. O co jde stará parta 89-tníků odchází a je potřeba, aby se uchytili na dobře placených funkcích jejich ne příliš schopné děti (myslím profesně). Jinak jsou schopné všeho. Před 30-ti lety to bylo to samé.

4 1
možnosti
KS

Konečně se ozývají podporovatelé Babiše a dá se tak částečně diskutovat. Nyní tento pán, včera pan Nožička. Pokud budeme alespoň číst názory a odůvodnění druhé strany, není to s Čechy zase tak špatné, jak to vypadá. Reagovat na tolik věcí se dvěma tisíci znaků nedá. Alespoň jednu drobnost ale přihodím. Hnutí ANO nikdo od vlády odstavit nechce, volby vyhráli a mají právo vládnout. Demonstrace chtějí od vlády odstavit Babiše, který je minimálně velmi pochybnou figurou. Voliči přece volili ANO kvůli jeho programu, ne Babiše.

26 3
možnosti
JF

Každý má právo vyjádřit svůj názor. Pouze lidé Vašeho ražení to druhonázorovým odpírají.

2 10
možnosti
Foto

Tedy opravdu jste se nejspíš inspiroval Rudým právem z roku 1980. Výrazivo tomu odpovídá.

To, že nevíte co je demokracie, a určitě to není vláda lidu (a jen jako vsuvka - i umělci, baviči a "hudlaři" jsou lid), Vás neomlouvá.

Kdyby to byla parodie tak skvělá, ale není, že?

20 5
možnosti
PK

Máte po ruce ruďáska, ať to můžeme objektivně porovnat, zda výrazivo skutečně odpovídá. Mimochodem mkněte na https://cs.wikipedia.org/wiki/Demokracie, v překladu z řečtiny je to skutečně vláda lidu. Ale hlavně klídek, bez křečí.

1 1
možnosti
MS

Jediný kdo přispěl k ničení demokracie, vzniku anarchie a vládě samozvaných elit tak jste to vy svým jednostranným článkem.

Oháníte se právy zaměstnavatele, že smí odvolat ministra spravedlnosti, ředitele Národní Galerie, ale najednou když se má tento demokratický princip uplatnit na premiéra, tak je to najednou proti právu zaměstnavatele. Přitom premiér není nic jiného, než jen další státní zaměstnanec.

Je opravdu směšné, když si myslíte, že necelých 30% voličů má právo přisvojovat si právo zaměstnavatele. To právo zaměstnavatele má 100% oprávněných voličů ( i ti, kteří k volbám nešli), aby mohli určit, kdo smí a nesmí sedět ve vládě.

Právo na odvolání politika nekončí v den voleb ale trvá celý mandát, stejně jako právo na výpověď zaměstnance ( i státního) z pracovního poměru trvá celý pracovní poměr, nikoli dobu pracovního pohovoru, nebo zkušební dobu jak se nám tu snažíte podstrčit.Rv

21 4
možnosti
Foto

Právo voličů na odvolání premiéra je limitováno ústavou, která říká, že k tomu je nutný souhlas nadpoloviční většiny poslanců, kteří se mají rozhodovat podle svého svědomí, nikoliv být u toho vystavení nátlaku ulice, který se příliš neliší od nátlaku ozbrojenců.

0 0
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Výborné počtení během snídaně. Tak dlouho jsem se manželkou nenasmál. Máte obrovský smysl pro srandu jak říkal Werich a pište dál víc takových humoristických výplodů. Je vidět, že jste výborný znalec komunistického tisku.

27 4
možnosti
ND

Nad diskusí žasnu kolik lidí četlo Rudé pravo a dodnes si pamatují co tam bylo :-)

5 3
možnosti
MT

Co je na tom k žasnutí? Ruďase zná každý čtyřicátník, což je zároveň věk, kdy paměť ještě slouží dobře. A tohle by fakt byla dokonalá parodie, kdyby to nebylo myšlený vážně.

10 0
možnosti
JB

J25i15r15i 94B85o15r

14. 6. 2019 8:09

Pamatuji si na výrok Gustáva Husáka."Demokracii ano,ale podle linie Ústředního výboru KSČ." Tak to má být.Tak je to správné. (zdravím Standu)

24 1
možnosti
Foto

;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Ale je to dobře, ať mladí vidí, jak psávalo Rudé právo.

10 4
možnosti
VS

Vás ten komunismus a Rudé právo pořádně poznamenaloRv

18 2
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1261x
66 let, absolvent fakulty řízení VŠE v Praze, analytik. Znalec veřejné dopravy, zvl. letecké a železniční, politické geografie a příbuzné obory.

Seznam rubrik