Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).......Uplynulo dost času od uveřejnění Vašeho článku, tak si to můžeme shrnout ......podle výsledků, jste se trefil,. velká gratulace pro Vás! Starší ročník který už v životě něco prožil, má zkušenosti a může srovnávat!

Naši republice a lidem v ní se nikdy nedařilo tak dobře, jako teĎ! Přesto tu určité skupině lidí vadí, hlavně politikům a moc. OD "sametové" revoluce ovládli politiku ti správní lidé. Republika se rozebírala, bez obav z trestu. Všichni, co měli zadrápnuto, byli na sebe hodní!

Jak říkala blahé paměti jedna sexuchtivá poslankyně z Vévéček, svému milému, který to pak zveřejnil......my máme v rukou justici, oni klečí na policii! Je to pro chápavé dostatečně vypovídající?

Ze socialismu jsme odešli bez dluhů, ještě s pohledávkami v zahraničí! Než nastoupil Babiš, dluh 1,6 bil. To byla celé roky krize, kterou se mnozí ohánějí?

Přišel Babiš, narůstání dluhu se okamžitě zmenšilo, zřejmě se něco stalo!

Stalo se, proto ten řev, proto ta nenávist ! A fouká se po ohýnek přes Milion chvilek! Fest! R^R^R^!!

5 11
možnosti
RC

Zastavil se rust dluhu? A odkud vzal Babis penize na kumulovanou ztratu jeho rozpoctů ve vysi 130 mld.?

Zacla se po listopadu rozebirat republika, ale “svaty” Bures je 2. Nejbohatsi. Sam predlada zakony na podporu vlastniho podnikani... A to, ze se nam dari neni jeho zasluha, ale zasluha firem JINYCH majitelu.

8 1
možnosti
RC

"Většina národa, která volila strany, které nyní tvoří vládní koalici, nemá důvod demonstrovat. Odevzdali svůj hlas ve volbách a nyní chtějí v klidu pracovat, vychovávat děti, radovat se."

Tohle je jednoznacna lez. Vetsina naroda vladni koalici fakt NEVOLILA. Ani kdyz k nim pripocitate komunisty.

A "klid na praci" je zname heslo Rudeho prava 1989.

12 1
možnosti
VK

Klasika, nejsou argumenty, tak se nálepkuje Rudým právem.

3 3
možnosti
Foto

Za mou nitku vůbec nikdo, ale vůbec nikdo netahá.

A ty vaše vývody odporují úplně všemu, nejvíce logice.

Což se může stát, když se dostaví duševní slepota.

5 2
možnosti
LS

Pane Petře, na zmíněné demonstrace jsem nechodil a prozatím to neplánuji. To jen úvodem. Dále bych chtěl ale zmínit, že těm lidem víceméně rozumím ... měla by tu platit nějaká pravidla. Pokud se děje něco špatně, nevidím nic špatného na tom, že se proti tomu voliči ozvou. Tuším že dnes jsem zaregistroval plán na výměnu vedení soudů, které mají na starosti i kauzy kolem hradu. Pokud by taková výměna měla vést ke smetení těch kauz se stolu, tak bych se k těm demonstracím vážně přidal. Pokud se pan Babiš snaží, jak se demonstrující domnívají, zastavit či jinak zbrzdit vývoj svých kauz tím, že vymění ministra spravedlnosti, pak se tu dostáváme nebezpečně blízko k diktatuře, proti níž jste prohlásil, že jsou demonstrace legitimní.

Jinak nesdílím váš názor ohledně toho kdo byl zvolen a změnil kabát. Resp. můj názor je, že každý subjekt, který byl zvolen, by se na vládě podílet měl. Měl by nést svůj díl zodpovědnosti. Ano, ač se mi při tom kroutí i chlupy na zádech, znamenalo by to, že by nějaký díl zodpovědnosti měl připadnout i komunistům ... to by mi vadilo, ale pořád bych to viděl jako zajímavější variantu než něco, co nám tu zavedl Zeman a Klaus se svou opoziční smlouvou.

3 0
možnosti
RC

Nic nez zvasty.... sorry jako.

A proti Topolankovi a Necasovi nikdo nikdy nedemonstroval? Tak to jste zil asi v jine zemi. A jak jste prisel na to, ze nektera z techto vlad nevzesla z legitimity voleb????

Mozna by nebylo od veci pripomenout, ze nam vladne vlada stran, pro ktere hlasovalo 45% volicu, zatimco pro ostatni strany ve Snemovne skoro 50%.

Kde jste byl Vy, kdyz Zeman vytovril vladu ze strany, ktera ve volbach totalne propadla - SPOZ? Rusnokova vlada neziskala duveru Snemovny a prezident zadneho dalsiho premiera nejmenoval...

7 2
možnosti
JP

Kvůli takovým lidem, kteří si myslí, že volbami vše končí, se dostali k moci Hitler i komunisti !!

12 1
možnosti
Foto

Škoda, že nemohu dát antikarmu. Mám dojem, že tento článek muselo stvořit PR oddělení hnutí ANO. Rv

14 1
možnosti
AS

To je příšerný, to vy sám? Nedělá vám ta politika dobře, zkuste nějaký relax, nebo to s vámi švihne.

A než mě nařknete, že nemám protiargumenty - na tohle fakt nemám sílu:-(

8 2
možnosti
PM

Takový demagogický blábol jsem tedy už dlouho nečetl. Takovými lidmi jako je autor zcela veřejně pohrdám.

21 8
možnosti
LV

Naopak, je zjevné, že se zvyšujícím se počtem lidí na náměstích se frekvence výskytu podobných výplodů zvyšuje. Bureš má strach, trollí farmy jedou na 3 směny.

8 1
možnosti
Foto

Přečetla jsem si váš článek, pak profil a nevím, co je víc nepochopitelné.

Zda to, že člověk se vzděláním jako vy, dokáže napsat takovýto nesmysl. Nebo to, že člověk který dokáže napsat takovýto nesmysl, dokáže získat vysokoškolské vzdělání.8-o:-)

18 7
možnosti
Foto

Na VUMLu tutově!

5 4
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1261x
66 let, absolvent fakulty řízení VŠE v Praze, analytik. Znalec veřejné dopravy, zvl. letecké a železniční, politické geografie a příbuzné obory.

Seznam rubrik