Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dnešní zrychlená doba si vybírá daň i na reakcích zdejších pokrokových kritiků - permanentních revolucionářů. A tak zjevně mnohým stačí jen nadpis, titulek a "tvoří". Že autor nekritizuje samo vyvěšení ukrajinské vlajky, ale správně si všímá nevhodných souvislostí - už nikoho nezajímá. Nebyl čas přemýšlet kdo je kdo... chlap s brašnou nesměl projet! Tak naložíme dvě dávky... naštěstí jen kritiky!

0 0
možnosti
Foto

A ona není ukrajinská vlajka státní symbol? Rv

1 0
možnosti

Četl jste vůbec text a pochopil jej? Nebo kam míří podobný infantilní dotaz?

0 0
možnosti

V řadě odpadních kontejnerů za naším panelákem stál vždy jako první modrý kontejner na papír, druhý byl žlutý na plasty a dále tři zelené na domovní odpad.

Někdo po zahájení spec. operace prohodil žlutý a modrý kontejner.

Neměl bych iniciativně tři zelené kontejnery přetřít na červeno-modro-bílo?

3 0
možnosti

D84a75v41i24d 13J14e44c41h

2. 6. 2022 15:24

Ukrajinizace Česka pokračuje, už máte učebnici ukrajinštiny, nebo alespoň slovník?;-)

2 0
možnosti
Foto

No, nevím, jestli ukrajinizace, ale jak vidím nejen z vašeho příspěvku, dementizace už u někoho překročila únosnou mez...

3 4
možnosti

Vážený autore, k tomu není co dodat. Ale připomnělo mi to jednu historickou vzpomínku, která mne kdysi léta bavila. V Praze za žižkovským nákladovým nádražím postavili po válce Velkosklad U červeného dvora. Já tam v 70. a 80.letech chodil okolo do zaměstnání. A vedle si velkopopovický pivovar postavil překladiště, kam vozili pivo z Velkých Popovic a překládali do Avií k rozvozu do prodejen. A u vjezdu byly tři stožáry, na kterých ve významných dnech vyvěšovali 3 vlajky: československou, sovětskou a vlajku Velkopopovického pivovaru, tj. s kozlem. Mnoho let jsem se tomu s cynismem sobě vlastním pochechtával, jak ten kozel povlával vedle sovětské vlajky. Až konečně si toho někdo všimnul a ten třetí stožár pak odřízli. Byla prostě za minulé éry i sranda. Až teď mně i ten můj cynismus nějak přestává stačit.

7 0
možnosti
Foto

Já myslím, že až zbytečně moc přemýšlíte. Méně je někdy více...

3 7
možnosti
Foto

P.S. - průs...švih by byl leda tehdy, kdyby tam visela vlajka ruská, nebo čínská. To byl teprve skutečný důvod k otřesení...

4 4
možnosti

Pokud vás trápí takové malichernosti, máte fakt úžasný život.

11 6
možnosti

Vážně otřesné, nemám slov. Prostě otřesné.

4 1
možnosti

Výstižné! Potíže s textem mohou mají jen místní fanatičtí politikáři:-)

6 3
možnosti

Váš text připomíná heslo: Poturčenec horší Turka, které mi bylo kolegou často připomínáno za komančů. Popisujete českou přízemnost (patří sem jiné slovo - připo....., mnohem lépe naznačující chtěné znečištění vlastními produkty), která se projevuje vždy, když shora zavelí. A přebujelé emoce a nedostatek sebevědomí pak udělají své, jak vidno z ostatních diskutujících pánů Vodvářků a Vithů. Vedení zavelelo, vše musí stranou - i rozum. To je ten zástup ovcí, ochotný stavět se do role morálních soudců. Věřím, že mají i pocit, že ONI právě svým bečením tvoří dějiny této země. Nedávno jsem slyšel zmínku, že jediným premiérem evropské země za nímž je na profilové fotografii Ukrajinská vlajka je náš politolog. Podobné věci nutno brát ale právě s tou rezervou, že ačkoliv jste na půdě honosné instituce, v jejím aktuálním řízení je za dveřmi slyšet právě to silné bučení. Universita zůstane, ovce odejdou (nebo budou nahrazeny jinými zástupci fauny).

10 2
možnosti
Foto

Když jste o svá ústa (či lépe klávesnici) omočil moje jméno a přirovnal jste mne k ovci, tak pro Vás, pane Dando, speciálně.

Nevím jak Vy, ale pokud jedu na promoci mého dítěte, jde o jakési zakončení jeho výchovy, poslední významný krok, od něhož se již osamostatnil a bude žít vlastním životem. Zažil jsem tuto chvíli a soustředil se jen na své dítě.

Pan ing Liška místo toho fotí vlajku Ukrajiny, opozdí se tak, že nesežene místo vedle své manželky (to mu ho opravdu nemohla držet, nebo spíše měla plné zuby svého chotě, který místo toho, aby s ní prožíval krásné chvíle, se pohybuje po prostorách a hledá někoho, koho by sprdnul za onu vlajku?).

Tady nejde o morálku ani přebujele emoce či nedostatek sebevědomí (jak jste na to usoudil, mi zůstává záhadou), ani o ten prapor. Jde o běžné sociální cítění vůči vlastní rodině, které se není třeba učit, ta je u normálních lidí naprosto přirozená.

P.S. Pokud vyvěšují radnice tibetskou vlajku jako projev k národu, který byl znásilněn Čínou, jde rovněž o stejnou věc? Odpovězte se sám, dále v této konverzaci nemá smysl pokračovat.

13 3
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1261x
66 let, absolvent fakulty řízení VŠE v Praze, analytik. Znalec veřejné dopravy, zvl. letecké a železniční, politické geografie a příbuzné obory.

Seznam rubrik