Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DG

Stejnou zcela nedemokratickou zákulisní taktiku jeho klika nyní uplatňuje na předsedu vlády...a bohužel mnozí studenti, mládež i další sedli na lep...

Zdroj: https://petrliska1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=688500

Haha!!! To jste tomu dal, autore! Petr Kamberský je komentátorem Lidových novin a proto věrným a oddaným služebníkem AB až do posledního dechu.

7 0
možnosti
MV

Víte, co by v konečném důsledku znamenalo "zmáčknout Zemana"? Ani se to neopovažuji napsat, abych nebyl za havrana... Ale sranda stranou. Manipulace s textem, které jste se v blogu dopustil, je na zatahani za uši. Zkuste to znovu a popište vaše pocity podle reálných citaci z přenosu. Ne podle vašeho chteni..

3 2
možnosti
MV

Stando, podle toho, jak mě všude možně sledujete si začínám myslet, že vás nějak rajcuju...

1 1
možnosti
LB

Když se před lety dostal na pozici šéfredaktora Blesku DB, řekl si, že veřejnost nic neví o soukromém životě tehdejšího premiéra a začal pátrat. Zjistil dost nelichotivé informace právě okolo jeho prvního manželství a syna. Přestože šlo o tzv. bouchačku, která by Blesk z pultů trafik doslova smetla, šéfredaktor došel k závěru, že tyto informace publikovat nebude, protože jde o staré záležitosti, které nijak nesouvisejí s výkonem předsedy vlády a nemají proto žádnou relevanci.

Opravdu nikomu nepřijde divné, že se syn nezúčastňuje ani inaugurace vlastního otce do funkce prezidenta?

5 3
možnosti
RK

Máte aspoň tušení, o co šlo? A jestli by byl odkaz, na cokoli s tím spojeného? Mě se prostě nechce věřit , že v dnešní době, kdy jsou média schopna zveřejnit na Zemana i suché z nosu, si někdo na něj nechal "výbušné" info v šuplíku. To jste mě skutečně rozesmála. Leda snad že by se to nějak negativně týkalo těch, jejichž jméno se nesmí vyslovit.

1 0
možnosti
IB

I58v76o 52B40o93u97š86e

19. 11. 2018 16:41

Hezky jste ta slova preskladal......

1 1
možnosti
Foto

Ano, je to otřesné. Vám karma

4 1
možnosti
PB

P60e35t95r 21B78u41r55i64a15n

19. 11. 2018 16:23

MY nemáme žádné páky, jak Zemana zmáčknout, nemůžeme ho zmáčknout přes rodinu, přes jeho první ženu, přes syna.

Zdroj: https://petrliska1.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=688500

To ale vůbec takhle neřekl, že? vy lžete i přes to, že jste dal odkaz na autentický živý rozhovor. Ten komentátor Lidovek, nebo kdo to je, říká jasně v jednom sledu tři věci:

1. máme prezidenta už ve druhém volebním období, o jehož části minulosti nic nevíme. A má pravdu, protože v tak významné funkci musí být osoba, jež má veřejně známou historii.

2. na Hradě sedí cizí lidé o nichž nic nevíme a nemáme na ně žádné páky (stačí, když ho prezident nazve svým externím poradcem a může to být třeba i ruský důstojník tajných služeb).

3. nemáme páky na prezidenta, aby byl za ně veřejnosti odpovědný. (a nemáme ani premiéra se silným mandátem, který by to vyvažoval).

Jako o zmáčknutí přes rodinu a syna se tam fakt nic neříká.

7 1
možnosti
JL

Vas nadpis je smerovan primo na dnesniho prezidenta. K tomu se nechci vyjadrovat, pane Lisko. Jen chci pripomenout velmi dulezitou skutecnost v nasi organizaci vedeni statu. Nemame pravidla na odvolani prednich vladnich cinitelu. Vcetne prezidenta republiky. Demokraticky!!! Proto se zde vyskytuji myslenky "Majdanu na Ukrajine". Ne moc lichotive.

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1261x
66 let, absolvent fakulty řízení VŠE v Praze, analytik. Znalec veřejné dopravy, zvl. letecké a železniční, politické geografie a příbuzné obory.

Seznam rubrik